top of page

FÖRSÄKRINGSINVENTERING - PRIVAT

FÖRSÄKRINGSINVENTERING - FÖRETAG

FÖRSÄKRINGSRÅDGIVNING

PENSIONSPLANERING

INVESTERINGSRÅDGIVNING

CynkAdvice_Logo.png

Om Cynk Advice

Cynk Advice är en försäkringsrådgivare med tillstånd från finansinspektionen.
Vi erbjuder enklare spar- och försäkringslösningar till mer avancerad finansiell planering som vanligtvis omfattar hela kundens ekonomi för både företag och privatpersoner.

Forsakringsinventering_Pri.png

FÖRSÄKRINGSINVENTERING - PRIVAT

Vet du vilka försäkringar du har?

De flesta vet inte det - många är antingen över- eller underförsäkrade.

Vi erbjuder en försäkringsinventering som ger dig kontroll av ditt försäkringsinnehav.

Hur har du återbetalningsskydd på dina försäkringar?

Har du en begravningsförsäkring?

Vet du vilka dina liv- och pensionsförsäkringar är?

Många känner inte till att förmånstagare prioriteras före ett skrivet testamente.

Har du kontroll på vem som är förmånstagare för dina försäkringar?

Vi ger dig en gedigen sammanställning av just din unika situation och erbjuder en kostnadsfri genomgång i samband med att vi presenterar resultatet.

Köp Livförsäkring Online via vår samarbetspartner Evident Life

En livförsäkring är en trygghet för din familj om du skulle gå bort. Livförsäkringen betalar ut pengar när den som är försäkrad dör, exempelvis på grund av en olycka eller en sjukdom. Du väljer själv vilket belopp samt vem eller vilka som ska få pengarna från försäkringen. Vår samarbetspartner Evident Life erbjuder livförsäkring och försäkring mot allvarlig sjukdom som tecknas digitalt. Ansök helt digitalt och få besked direkt och välj sedan om du vill teckna.

Teckna här >>

Forsakringsinventering_Pri_For.png

FÖRSÄKRINGSINVENTERING - FÖRETAG

Vi inventerar företagets samtliga försäkringar. Alla anställda på företaget får tjänsten försäkringsinventering privat (se separat infon) Dessutom får alla anställda på företaget träffa en jurist och får en genomgång av sin familjejuridik, mötet svarar på frågan vad som händer med tillgångarna om man separerar eller avlider. Möte med Jurist gäller i Stockholm. På andra orter sker mötet med Jurist per telefon eller via Skype. Tjänsten är anpassad för företag med 1-50 anställda.

Forsakringsradgivning.png

FÖRSÄKRINGSRÅDGIVNING

Våra rådgivare hjälper dig med dina försäkringar och rekommenderar ett skydd utifrån ditt kollektivavtal, familjesituation, boendeform och anställning. Tillsammans ser vi över vilken trygghet du är i behov av och vilka försäkringar du kan tänkas behöva. Vi avråder även när vi tycker att du har fel försäkringsskydd.

 

Så fungerar det
Vi älskar det personliga mötet med förstår att rådgivningen även måste kunna ske även över telefon, så du har möjlighet att välja själv. För att boka tid klickar du på länken nedan. 

Pensionsplanering.png

PENSIONSPLANERING

  • Pensionsplanering inför din pensionsavgång och planering av uttag av pension är det viktigt att du skaffar dig bra koll. Pensionen kommer ju från flera olika håll och du kan dessutom ha tjänstepensioner från flera olika arbetsgivare. Vi hjälper dig att planera, jämföra och räkna på olika uttagstider och vilka skatteeffekter det kan medföra.

  • Vad har jag för pensioner (allmän pension, tjänstepension, privat pension m.m.)?

  • Hur mycket får jag i pension?

  • Hur påverkas min pension om jag minskar min arbetstid / arbetar deltid?

  • Hur stor blir min pension om jag väljer att gå i pension före alternativt efter 65?

  • Hur kan jag ta ut min pension på bästa sätt?

  • Hur kan jag ta ut min pension på ett skatteeffektivt sätt?

  • Bör jag ändra inriktningen i förvaltningen av min pension för att minska risken att mitt pensionskapital minskar?

  • Hur påverkas min pension om jag har återbetalningsskydd / efterlevandeskydd?

  • Hur går jag tillväga rent praktiskt för att få ut min pension?

Investeringsradgivning.png

INVESTERINGSRÅDGIVNING

Vi tror på en relationsbaserad och individanpassad rådgivning – oavsett om det gäller att bistå investeraren vid val enskilda placeringar och fonder eller att hjälpa till med större del av eller hela portföljen. Vi erbjuder löpande investeringsrådgivning och kan, baserat på dina behov, placeringshorisont, riskvilja och finansiella förutsättningar, skapa en placeringsportfölj med syfte att nå målen med ditt sparande.
För den som inte önskar vara delaktiga i de löpande investeringsbesluten erbjuder vi även diskretionär förvaltning. Det innebär att du som kund överlåter förvaltningen till kapitalförvaltare som har fullmakt att löpande genomföra omplaceringar inom de ramar som vi tillsammans har kommit överens om. Fördelen med diskretionär förvaltning är att du själv inte behöver vara aktiv, utan har en förvaltare som ständigt bevakar din investering utifrån din riskvilja och det aktuella marknadsläget.

bottom of page