Om Cynk

De flesta har inte koll på sina försäkringar. Cynk erbjuder försäkringsinventering för privatpersoner, dödsbo och företag. När du vet vilka försäkringar du har, eller borde ha så kan vi även erbjuda dig rätt försäkringslösning för dig som privatperson eller företag.

Marknadsledande inom försäkringsinventering.

Cynk® är en tjänst där BankID gör det enkelt och tryggt för dig som kund att ge grundläggande persondata och fullmaktsgodkännande för försäkringsinventeringen. Fullmakten möjliggör att vi kan söka information om en individ hos försäkringsbolagen.

En försäkringsinventering är en komplett sammanställning av försäkringsskydd för dig, en familjemedlem, anställd eller annan individ. Det gör att du som kund får koll på kostnader, omfång och ersättningsrättigheter. De flesta upptäcker att man varit över-, eller underförsäkrade. Vilket ger kontroll över onödiga kostnader och risker.

Vid en försäkringsinventering kontaktar vi försäkringsbolag och söker så långt som 10 år tillbaka i varje register hos försäkringsbolagen för att se om, eller vilka, försäkringsskydd individen omfattas av. Cynk® erbjuder marknadens mest omfattande rapport tillsammans med en kostnadsfri genomgång med en personlig rådgivare.

Med personlig erfarenhet.

När grundaren, Niklas Forsenbergs familj drabbades av bortgång upptäckte Niklas den enorma utmaningen i att ta reda på uppgifter kring den bortgångne. För att känna till dödsboets rättmätiga ersättning från försäkringar, fackföreningar , medlemsorganisationer och pensionssparande från tidigare arbetsgivare, måste alla försäkringsbolag, arbetsgivare, föreningar, organisationer och försäkringsbolag kontaktas. För en privatperson blir det lätt en övermäktig administration. I Sverige förlorar svenska dödsbon 1 miljard kronor i försäkringar, för att man helt enkelt inte kände till dem.

Baserat på personlig erfarenhet grundades Cynk® 2012 med målet att hjälpa privatpersoner, dödsbon och företag och inte minst försäkringsbolagen att få koll och kontroll på försäkringar. ”Koll” genom att hitta information baserat på kunders historiska åtaganden och ersättningsrättigheter. ”Kontroll” genom försäkringsinventering för att säkerställa att kunden inte är över-, eller underförsäkrad. Något de flesta idag är. Cynk® har även rådgivning för finansiell placering som erbjuds både privatpersoner och företag.

Störst i Sverige på glömda och okända försäkringar.

Idag är Cynk® rikstäckande och marknadsledande och våra samarbeten omfattar över 95 % av branschens försäkringsbolag, organisationer, föreningar och begravningsbyråer. Våra dedikerade medarbetare och partners arbetar för att alla ska få koll och kontroll på den ekonomiska ersättning och trygghet man är berättigad. För den enskilde, företaget, familjen och efterlevande.